kalender


aper'eau Hasselt #2 - Molenpoort
Jun
23
5:00 PM17:00

aper'eau Hasselt #2 - Molenpoort

Zonnebrillen en hippe zomeroutfits worden van onder het stof gehaald, de dagen worden langer en de zon laat zich van haar beste kant zien. Op vrijdag 23 juni nemen we het plein aan de Molenpoort in en toasten we op de heerlijke zomer! Een mix van fijn gezelschap, cocktails en zomervibes maken van deze vrijdag een uniek toppertje. Aanwezig zijn is een absolute must!

View Event →
aper'eau #7 @ Molenpoort
Sep
9
5:00 PM17:00

aper'eau #7 @ Molenpoort

Officieel is de vakantie dan bijna voorbij, maar dat houdt ons niet tegen om er nog één keer stevig tegenaan te gaan! Vandaag nemen we het plein aan de Molenpoort weer in en toasten op een geweldige aper’au zomer. Een mix van fijn gezelschap, cocktails en zomervibes maken van deze vrijdag een uniek toppertje. De perfecte afluister voor een geweldig aperitiefseizoen! 

View Event →
aper'eau #6 @ Zuidzicht
Aug
26
5:00 PM17:00

aper'eau #6 @ Zuidzicht

Deze vrijdagavond dompelt je onder in een authentieke Zuid-Franse sfeer. Tussen het imposante Kaai complex en Zuidzicht meren we aan en genieten op de kade van een perfecte vaart richting weekend! Combineer een geweldige aperitief met de heerlijke gerechten uit onze foodtruck! Tot dan! 

View Event →
aper'eau #5 @ Gerechtsgebouw
Aug
5
5:00 PM17:00

aper'eau #5 @ Gerechtsgebouw

In de schaduw van de boom voor rechtspraak, aan de voet van het indrukwekkend gerechtsgebouw zetten we alles klaar voor weer een geweldige openluchtaperitief! Dame Justitia nodigt jou, jouw collega’s en vrienden uit om gezellig te aperitieven, maar vooral om het weekend feestelijk in te zetten. De waarheid en niets anders dan de waarheid: deze avond moet bij wet in jullie agenda komen te staan! Tot dan!

View Event →
aper'eau #4 @ Westpunt - Royal Yachting Club
Jul
29
5:00 PM17:00

aper'eau #4 @ Westpunt - Royal Yachting Club

Éénmalig komen de beste stuurmannen én -vrouwen aan wal waar ze hun aperitiefkunsten tentoonspreiden op het mooiste terras van Hasselt, dat van Westpunt aan de Royal Yachting Club. Maak schoon schip met de werkweek en vaar samen richting een topweekend! We sluiten deze editie af met spektakel van Funky 'D', een interactieve LIVE band met topmuzikanten, een super zangeres en knotsgekke dj. Sfeer verzekerd!

View Event →
aper'eau #3 @ Leopoldplein
Jul
8
5:00 PM17:00

aper'eau #3 @ Leopoldplein

Op het Leopoldplein kwam de Hasseltse 'beau monde' graag verpozen. Het kreeg zijn naam in 1849 en herinnert ons aan de eerste Belgische koning. Vandaag toveren we dit mooie plein om tot een unieke aper’eau locatie! Kom gezellig aperitieven en laat je onderdompelen in de perfecte mix van heerlijke drankjes, de leukste beats en heel wat knap volk. Voor de kleine en grote honger kan je terecht bij onze foodtruck. Tot dan! 

View Event →
aper'eau #2 @ Tuikabelbrug
Jun
17
5:00 PM17:00

aper'eau #2 @ Tuikabelbrug

Nog voor de zomer echt begint zakken we af naar deze gloednieuwe aper’eau locatie. Op de Tuikabelburg krijg je een indrukwekkend uitzicht over het Albertkanaal. De gekende mix van fijn gezelschap, een leuke setting op deze architecturale parel, heerlijke cocktails en de beste beats maken van deze vrijdag de perfecte zomeravond! Combineer een geweldige aperitief met de heerlijke gerechten uit onze foodtruck!

View Event →
aper'eau #1 @ Gerechtsgebouw
Jun
3
5:00 PM17:00

aper'eau #1 @ Gerechtsgebouw

Zonnebrillen en hippe zomeroutfits worden van onder het stof gehaald, de dagen worden langer en de zon laat zich van haar beste kant zien. In de schaduw van de boom voor rechtspraak, aan de voet van het indrukwekkend gerechtsgebouw geven we het startschot aan een nieuwe reeks geweldige openluchtaperitieven! Dame Justitia nodigt jou, jouw collega’s en vrienden uit om gezellig te aperitieven, maar vooral om het weekend feestelijk in te zetten. De waarheid en niets anders dan de waarheid: deze avond moet bij wet in jullie agenda komen te staan!

View Event →
Aug
28
5:00 PM17:00

Sloteditie aper'eau Hasselt #6 @ Gerechtsgebouw

In vino veritas! Dame Justitia staat klaar om jullie de rechtschapen aperitiefjes te serveren. Een streling voor alle zintuigen op de rambla van dit indrukwekkend gerechtsgebouw laat ons het weekend stijlvol inzetten. De waarheid en niets anders dan de waarheid: deze avond moet bij wet in jullie agenda komen te staan. Niet aanwezig zijn is schuldig verzuim!

View Event →
Jul
3
5:00 PM17:00

aper'eau Hasselt #3 @ Zuidzicht

Zuidzicht wordt ongetwijfeld de place-to-be in Hasselt. Waarom dus niet nu al een trend zetten? Deze vrijdagavond dompelt je onder in een authentieke Zuid-Franse sfeer. We meren aan en genieten op de kade van een perfecte vaart richting weekend. Voor het eerst in de geschiedenis van deze nog jonge locatie zal hier een event doorgaan. Niet te missen dus!

View Event →
May
29
5:00 PM17:00

Lanceringseditie aper'eau Hasselt #1 @ Corda Campus

Jawel, het is zo ver: het Aper’eau seizoen gaat weer van start! Dit moet passend en in stijl gevierd worden, toch? Wat dachten jullie van een gloednieuwe feestlocatie om het Hasseltse aperitiefseizoen te openen? Vrijdag 29 mei van 17u tot 23u strijken we neer op de voormalige Philips terreinen (aan het PukkelPop station in Kiewit), nu omgevormd tot de hippe Corda Campus. Gezellig napraten met collega’s en vrienden, maar vooral feestelijk het weekend inzetten. En dit aan de voet van het modernste en meest opvallende ‚groene’ gebouw in Hasselt. Tot dan!

View Event →